dilluns, 19 de gener del 2015

Turr-Ó, primera del 2015

Començo el 2015 amb un nocturna d'orientació.
La nit abans de tornar a la feina després de les vacances d'hivern els amics del senglar-O organitzen una nocturna de les clàssiques, el turr-Ó ben a prop de casa. Aquesta edició serà al Turó de Can Mates on ja vaig córrer una nocturna fa un parell de temporades. Les nocturnes sempre són diferents i especials i en aquesta la proposta és que caldrà decidir si les fites que trobem estan o no estan ben posades i si la descripció del control que hi ha al mapa es correspon a la realitat. Si tot ho considerem correcte marcarem el control en cas contrari, no ja que penalitzaria.
Com a cursa d'orientació resulta fàcil, el problema és quan hom arriba a la fita comencen els dubtes. Estarà bé o no ? En la primera que està en un fanal, el dubte és la descripció del control (una rodona), un objecte humà. No hi ha un símbol específic per fanal ? Hi ha el Toni Serrallonga davant de la fita amb el dubte i arriba el Marc que malgrat que també dubte però pinça. A continuació tots pincem i continuem.
Resulta divertit i entretingut. Tothom s'atura davant de la mateixa fita, alguns la marquen i altres no.

Algunes fites són molt clares però d'altres no i això fa que al final m'hagi deixat per marcar 4 controls dels bons, per filar prim en les decisions de si era tot correcte o no. Amb poc menys d'una hora ho he resolt i cap a casa. Al final 16 de 32 classificats que tampoc està tant malament. Ha estat una bona manera de tancar les vacances.