dissabte, 13 d’octubre del 2007

Entrenant a Can Deu

Aquest matí a les 9 ens trobem 6 companys de club a l’aparcament del bosc de Can Deu per provar els circuïts que havia preparat el Clemente per la cursa del 18 de novembre. Al mateix temps la trobada ha servit per decidir el lloc on ubicarem els diferents punts de sortida, arribada i avituallaments pel dia de la cursa.
Fer aquests circuïts ha estat un bon entrenament. He fet el C1 amb més de 3 km. i 16 fites. Les fites estaven marcades amb cintes de color verd el que en alguns moments feia més difícil la seva localització.
El bosc de Can Deu és un lloc ben conegut. Fa anys que els sabadellencs l’utilitzem per entrenar i passejar. Per tant avui el meu objectiu personal era provar la utilització de la nova brúixola que tants problemes m’havia donat en la darrera cursa a Santpedor.
I haig de dir que ha estat tot un èxit, per una banda, reconeixia els elements del terreny amb certa facilitat i en algunes fites malgrat que segurament era més senzill anar pels camins he traçat uns recorreguts en línia recta seguint el rumb que marcava la brúixola i en la major part d’ells he encertat, arribant a la fita sense errada. Encara que en algunes fites un cop arribava al lloc on era, es feia difícil de trobar-la ja que les cintes que hi havia posades es confonien amb el terreny.
Un cop acabat el C1, he corregut el C2 en sentit invers per trobar-me amb els companys que encara no havien arribat i després hem anat a veure la localització d’algunes fites que no semblaven massa clares. En aquest darrer passeig ens hem aprofitat dels coneixements del Clemente per tal d’aprendre una mica més de la simbologia dels mapes i de la utilització que hem de fer dels diferents signes per decidir els recorreguts a fer i les línies d’atac a les fites. Ha estat una matinal interessant de la que crec que he aprés molt.